Hardcore bruiloft

Hardcore bruiloft

Start tarief (eerste uur)

€ 100,00

Per uur extra

€ 75,00

minimumafname: € 175,00
Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar onze vestiging in Tilburg.

Offerte aanvragen

Hardcore bruiloft

Heeft u elkaar leren kennen op feesten als Thunderdome, Masters of Hardcore of Dominator? Gaat u binnenkort trouwen en mag daarbij ook wel een stevig hardcore nummertje gespeeld worden? Splendeur! Limousines verzorgt uw vervoer voor deze dag en zorgt dat uw bruiloft het persoonlijke tintje krijgt wat u beide wil.

Stel u eens voor: de dag begint in onze prachtige witte Lincoln Towncar Limousine, waarmee u wordt opgehaald op locatie. Terwijl de rode loper voor u wordt uitgerold knallen uw favoriete nummers uit onze boxen. Tijdens de rondrit heeft u de mogelijkheid om te genieten van allerlei dranken, waaronder een heerlijk assortiment aan sterke drank en champagne. De bass laat de limousine trillen bij aankomst op locatie, u stapt uit en heeft de volle aandacht; dit is uw feestje en iedereen mag het horen!

Wij kunnen onze dienst perfect aanpassen op uw wensen. De route, locaties en het moment op de dag kunnen in overleg bepaald worden en natuurlijk heeft u de mogelijkheid om zelf een CD met uw favoriete nummers aan onze chauffeur mee te geven. Daarnaast beschikt onze limo over een geavanceerde lichtinstallatie die geheel op uw wensen kan worden afgestemd.

Offerte aanvragen