Festival seizoen

Het festival seizoen is weer geopend! De komende maanden kunnen jij en je vrienden weer lekker genieten van alle leuke festivals die Nederland te bieden heeft. Heb jij al leuke feestjes op je lijstje staan? Wij wel! Zo zijn we bekend met PinkPop, Mysteryland, Awakenings en Best Kept Secret festival.

Onbezorgd naar een festival, wie wil dat nou niet?
Met z’n allen naar een festival.. daar moet helaas ook het een en ander voor geregeld worden. Kaartjes kopen voor iedereen, de juiste outfit voor het weer kiezen en natuurlijk het vervoer regelen. Dit is meestal nog wel het lastigste, want wie is de BOB? Niemand natuurlijk! Maar we passen nooit met z’n alle in een taxi. Dat is een duur grapje. En die festival bussen stoppen nooit echt in de buurt.
Wij hebben de perfecte oplossing! De FESTIVALTAXI. Met onze limousine kunnen jij en al je vrienden mee, zetten we jullie af op het festival en halen we jullie weer op. IDEAAL!

Arriveer in stijl
Wat is er nou luxer dan met een limousine of ander luxe personenvervoer te worden gebracht en opgehaald naar een festival!
Het feest begint daarmee al voordat je er bent, want onze limousines zijn voorzien van luxe minibar met bubbels en eventueel een mix drankje. Daarnaast beschikt de limousine over een bluetooth entertainmentsysteem en geweldige muziekinstallatie.
De ramen zijn geblindeerd dus houd je dancemoves vooral niet in!

Als je nu denkt zo’n limousine is toch veel te duur? Nee hoor, je kunt met 8 personen mee! Dus als jullie de prijs splitten, betaal je echt niet meer dan een gewone taxi.

Voor meer informatie over de verschillende limousines, prijzen en andere arrangementen kun je terecht op onze website: www.splendeur-limousines.nl of bel je ons even op: (0)13-2600000

Bedankt voor het lezen!

Team Splendeur! Languit de beste.