Huwelijksarrangement

Huwelijksarrangement

Volledig pakket: €375,00
Offerte aanvragen
5 uur limousinehuur
Gratis bubbels (alcohol(vrij))
Gratis bloemstuk (twv €25,00)
Gratis fris/water (twv €15,00)
Gebruik van rode loper
Privéchauffeur in pak
Onbeperkte kilometers
Parapluservice bij regen
Offerte aanvragen

Huwelijksarrangement

Het huwelijksarrangement. Speciaal voor de klanten die onze limousine langere tijd nodig hebben, kunnen bij ons kiezen voor een totaalpakket met veel voordeel voor uw trouwvervoer / trouwauto met onze limousine. Wij hebben al veel ervaring met Nederlandse, Chinese, Turkse, Marokkaanse, Somalische en Antilliaanse bruiloften en zorgen voor een onvergetelijke dag met uw eigen privéchauffeur.

De chauffeur komt de bruidegom ophalen met de prachtige witte limousine (+bloemstuk) om vervolgens richting de bruid te gaan. Vanuit deze locatie zullen wij naar de plechtigheid gaan bij het stadhuis en indien u dat wilt vooraf nog een fotoshoot houden. Uiteraard is dit ook daarna mogelijk. Na de ceremonie zullen we vertrekken richting de feestlocatie en kan het feest pas echt losbarsten! Indien u het wenst, is het mogelijk om onze limousine ook na het feest te gebruiken om u veilig en comfortabel naar het hotel te brengen.


Dit alles kost slechts € 375,00. Meer uren nodig? Dat kan op basis van € 75,00 p/u extra. Uren beginnen te tellen vanaf het vertrek uit onze stalling tot terugkomst in onze stalling.