Schmink Arrangement

Schmink Arrangement

Enkele reis (in Zuid-Holland)

€ 305,00

Retour reis (binnen Zuid-Holland)

€ 430,00


minimumafname: € 305,00
Prijzen zijn berekend incl. het schmink & glitter arrangement voor 8 personen en fles kinderbubbels. Noord-Brabant en Gelderland op aanvraag
Offerte aanvragen

Schmink Arrangement

Schmink arrangement gezocht? Splendeur! verzorgt in samenwerking met Schminky.nl het ultieme glitter en glamour gevoel op jouw kinderfeestje, verjaardagsfeest of partijtje. Boek dan het schmink & glitter arrangement. Alle kinderen krijgen een mooie glittertattoo én worden geschminkt door het professionele schminkteam van Schminky. Daarna stappen zij geheel in stijl (en natuurlijk via de rode loper) in een echte limousine. Daar drinken de prinsen en prinsessen (of: vlinders, Elsa’s, superhelden, piraten, feeën, elfjes, tijgers, noem maar op!) een lekker glaasje kinderbubbels tijdens de rit naar een bestemming naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan Monkey Town, Drievliet, Madurodam, Duinrell of een leuke speeltuin!

Boek een limousine voor je kinderfeest voor net dat beetje meer!

Het schmink & glitter arrangement is inclusief schmink en glittertattoos voor alle jongens/meisjes (max. 7 kinderen met begeleider of 8 kinderen zonder meerijdende begeleider), limousinerit (keuze tussen enkel of retour), privéchauffeur, rode loper en kinderbubbels. Dit arrangement kan voor het bovenstaande tarief ingeschakeld worden in heel Zuid-Holland. Vraag vrijblijvend een offerte aan of boek direct!

De limousine kan voor het bovenstaande tarief ingeschakeld worden in heel de provincie Zuid-Holland, maar in overleg is Noord-Brabant / Gelderland uiteraard ook mogelijk.

Offerte aanvragen