Limousine huren Tilburg Trappers

Ben jij een trotse supporter van onze Tilburg Trappers, en heb je altijd al meer op willen vallen bij aankomst van een wedstrijd? Dat kan bij Splendeur! Limousines, ga samen met 7 vrienden naar de wedstrijd door een limousine te huren voor Tilburg Trappers. Maak een spectaculaire aankomst, en geniet extra van de wedstrijd!

Wat kun je verwachten als je een limousine gaat huren voor Tilburg Trappers?

Heel simpel, je geeft het adres door waar jullie opgehaald willen worden, onze privé chauffeur in pak brengt jullie naar de locatie van de wedstrijd toe. In de limousine heb je diverse mogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld kiezen om zelf muziek op te zetten of je kiest ervoor om de jaarmix cd af te laten spelen. Ook heb je de mogelijkheid om hapjes te bestellen of je kunt lunchen in de limousine.

De hapjes en de lunch in de limousine hebben hun eigen tarieven.

Meer informatie over de hapjes en de lunch kun je vinden op de website.

Lijkt het je vrienden en jou leuk om dit te ervaren? Begin dan met het huren van een limousine voor Tilburg Trappers! Twijfel niet, want Splendeur! Limousines is languit de beste, want wij gaan door waar andere stoppen!

En laten we niet vergeten dat dit een onvergetelijke ervaring is, die je niet elke dag meemaakt. Wij hebben er in ieder geval zin in om er voor te zorgen dat het een avond wordt om niet te vergeten!

 

Foto: Tilburg.com

Indien u waarde hecht aan veiligheid, kwaliteit en passie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over de verschillende limousines, prijzen en andere arrangementen kunt u terecht op onze website: www.splendeur-limousines.nl, mailen naar info@splendeur-limousines.nl of bel ons op: (0)13-2600000

Bedankt voor het lezen!

Team Splendeur! Languit de beste.
</text-align: justify>

Limousine huren tot:

1-8 personen

Vanaf € 179,00

9-16 personen

Vanaf € 449,00

 

Offerte aanvragen

</ br></ br>

Offerte aanvragen