Hummer Limousine Huren Eindhoven

Prijzen Hummer Limousine

Start tarief (incl. 2 uur)

€ 495,00

minimumafname: € 495,00

Per uur extra

€ 195,00

Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar Tilburg.

Voor 8 uur (dagprijs)

In overleg.
Offerte aanvragen
3x Luxe minibar
2 Flessen bubbels
Geblindeerde ramen voor privacy
Privacyscherm
5 Flatscreen(s)
Bluetooth entertainmentsysteem
Geweldige muziekinstallatie
RGB Led installatie
Privéchauffeur in pak
Geschikt voor max. 16 personen
Offerte aanvragen

Hummer limousine huren Eindhoven bij Splendeur!

Hummer Limousine huren Eindhoven, werkelijk waar gigantisch. Deze 11 meter lange limousine (de grootste van de Benelux) is geschikt voor maar liefst 16 personen en staat, jawel, op bus kenteken! Voorzien van gigantisch veel luxe is deze Hummer H2 Mega limousine voorzien van mega veel luxe. Wat denkt u van 3 bars, 5 tv’s, airco, lange lederen banken, sfeerverlichting, lasers en een sterrenhemel? Heerlijk toeren door het centrum naar al uw evenementen, de Effenaar, GLOW, het Philips stadion, de Strijp, Stratumseind of een van de andere evenementencentra in de stad.

Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, gala’s, bruiloften en bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Nooit meer beperkt tot 8 personen in de normale limousines, maar eindelijk een limousine voor uw grote groep en geniet van onze Hummer H2 Mega limousine. Hummer limousine huren Eindhoven, alles is mogelijk. Laat de Hummer bestickeren met uw persoonlijke boodschap. Leuk voor verjaardagen, maar ook voor promotiedoeleinden en bedrijfsuitjes. Veel grote namen (Sidney Samson) en grote bedrijven (KPN, Brandweer, Sligro e.d.) zijn u al voorgegaan. Gegarandeerd vele social media berichten en nieuwsberichten bij een goede aanpak van de marketing, wij helpen u er graag mee!

BELANGRIJK: 
Onze Mega Hummer Limousine (grootste limousine van de Benelux) biedt plaats voor maximaal 16 personen en is als enige limousine in de Benelux  door het RDW goedgekeurd als bus voor legaal vervoer van meer dan 8 personen. Let hier goed op i.v.m. de benodigde verzekeringen, vergunningen en gekwalificeerd personeel om problemen te voorkomen.

Valt het huren van de Hummer limousine in Eindhoven buiten uw budget? Dan raden wij u ten zeerste onze witte Lincoln Towncar aan vanaf slechts € 175,00 incl. voorrijkosten. Of ga voor onze roze limousine huren of gouden limousine huren!

Vraag nu een offerte aan!