Limousine bestickeren

Limousine bestickeren

Bestickering Lincoln limousines:

€ 139,00

Lincoln 2000mm x 325mm beide kanten.

Bestickering Mega Hummer

€ 199,00


Hummer 4000mm x 400mm beide kanten.
Offerte aanvragen

Limousine bestickeren

Het bestickeren van een limousine is perfect om een groot aantal mensen te bereiken met uw zakelijke boodschap of voor uw eigen speciale activiteit. De limousine bestickering voor uw boeking is mogelijk voor beide zijkanten van de limousine. Hierbij wordt een vlak van 2000x325mm benut. Eventueel kan dit uitgebreid worden naar eigen inzicht. Hiervan zijn de kosten op aanvraag. Graag komen wij dan in contact met uw marketing afdeling voor de afstemming van de designs en formaten. Zo kunnen we ook de gehele limousine laten wrappen met uw bedrijfsboodschap, zoals bij onze Domino’s Pizza limousine.

De prijs van € 139,00 is voor 2 bestickeringen aan beide kanten met uw eigen boodschap. Dit is ook perfect om te gebruiken voor uw communie, gala of bruiloft waarbij wij kosteloos een ontwerp kunnen maken voor u met namen in diverse kleuren. Het aanbrengen van deze stickers is bij de prijs inbegrepen, net als het verwijderen. Kijk vooral eens naar de voorbeelden van klanten die u zijn voorgegaan zoals Domino’s Nederland, de Pannenkoekenbakker, FOXSports, Tele2 en Kozion.

TIP:
Vaak krijgen wij het verzoek of het mogelijk is eigen stickers te regelen en die ter plaatse te plakken. Dit raden wij helaas niet aan. Wij zullen dan minimaal 30 minuten eerder moeten arriveren (extra kosten) en u moet een professionele stickeraar klaar hebben staan om deze (in de meeste situaties) buiten te plakken. Tevens moeten de stickers uit het juiste materiaal bestaan (EASY DOT) om geen schade te berokkenen aan de lak van onze auto’s. Dit heeft als gevolg dat stickers gehaast en slordig geplaatst worden met luchtbubbels, vouwen en meer als resultaat. Indien u de stickers bij ons afneemt, worden deze al de dag ervoor geplaatst in een droge, verwarmde omgeving voor het beste resultaat.

Offerte aanvragen