Kinderfeestje met de limousine

Wij merken dat we steeds meer worden ingeschakeld voor kinderfeestjes en wat is dat mooi zeg! Zoals sommige van onze volgers al weten werken we sinds een paar weken samen met Villa Confetti. Dit bedrijf organiseert al geruime tijd de meest uiteenlopende en unieke kinderfeestjes in Tilburg, Oisterwijk, Udenhout, Goirle, Moergestel, Vught, Rijen en nog veel meer regionale plaatsen. Wij hebben al enkele ritten voor hun mogen uitvoeren en 1 ding is zeker. Enkel blije, verraste maar ook overdonderde kinderen die niet wisten wat ze overkwam.

Eén van de mooiste ervaringen was het rijden voor een meisje dat geruime tijd in het ziekenhuis heeft gelegen. In samenwerking met Villa Confetti hebben wij geheel kosteloos een prachtige dag voor haar neergezet en wat was ze er blij mee. Wat bleek nou? Ze droomde er al geruime tijd van om met een limousine rond te rijden en wil er zelfs later in trouwen. Aan ons om deze droom in vervulling te laten gaan.

Hoe ziet zo’n kinderfeestje met limousine eruit dan?
De thema’s zijn zeer uiteenlopend. Een compleet verzorgd VIP kinderfeestje, een make-over feestje maar nog zoveel meer is mogelijk. U kunt een speurtocht organiseren en de kids laten ophalen door onze limousine, een dropping in de bossen rondom Tilburg, of een geweldig modellenkinderfeestje! Een aantal kinderfeestjes die wij hebben mogen rijden waren onder andere richting een zwembad in Bladel, een High Tea in Oisterwijk en kinderen ophalen met een leuke rondrit vanaf ijssalon Intermezzo en dat alles met een limousine. Wilt u de kinderen na het kinderfeestje weer thuis brengen? Doe dat in stijl en laat ze allemaal 1 voor 1 afzetten op hun ouderlijke adres. Gegarandeerd een succes.

Is uw kind al wat ouder? Geen probleem, ook compleet verzorgde Sweet Sixteen feestjes zijn mogelijk met onze limousine. Geef ze een prachtige rondrit in onze regio en laat ze afzetten voor een High Tea, lunch of feestlocatie.

Maar Michael, wat kost dit allemaal wel niet?
Het hoeft niet duur te zijn. Tuurlijk valt het wat duurder uit dan een normaal kinderfeestje en u hoeft het echt niet elk jaar te doen. U kunt ons al voor 1 uur limousinehuur incl. voorrijkosten inschakelen in Tilburg voor slechts € 150,00. Breda, Eindhoven, Den Bosch of de dorpen/steden hiertussen zijn slechts € 175,00.

Wat is er allemaal inclusief bij dit kinderfeestje limousinedienst?
U kunt geheel kosteloos gebruik maken van onze frisdrankenbar en wij zorgen voor lekkere snoepjes aan boord. Slingers behoren zeker tot de opties! De prijs is incl. BTW, kilometers en er is dus geen sprake van gekke toeslagen. Enkel als de rit uitloopt (in overleg met u), wordt er een factuur naderhand gestuurd. Ook kunt u geheel kosteloos gebruik maken van onze rode loper en zorgt onze klassiek geklede chauffeur voor een geweldige, super awesome ritje!

Bedankt voor het lezen en hopelijk kunnen wij wat betekenen voor u. Limousine huren in Tilburg, Eindhoven, Breda, Rotterdam en bv Den Bosch doet u bij uitstek bij Splendeur! Limousines, de limousineverhuur van Noord-Brabant!

Contacteer ons via info@splendeur.nl of bel ons op 013-2600000.
Met welgemeende groet en bedankt voor het lezen,

Michael de Vries
Splendeur! Limousines Tilburg
www.splendeur-limousines.nl | info@splendeur-limousines.nl