Chocolade workshop

Chocolade workshop

Prijs al vanaf: €55,00
Offerte aanvragen

Chocolade workshop

De chocolade workshop, een geweldig arrangement geschikt voor kinderfeestjes, sweet sixteens, vrijgezellenfeesten of gewoon een middagje uit in combinatie met onze haal- en brengservice met de limousine. Bij Marbon zorgen wij voor een onvergetelijk uitje met de leukste chocolade workshops en leer je het echte vak van bonbons maken kennen. Na een kopje koffie of thee en bonbons van Marbon en een proeverij van de smaken uit het Finest Belgian Assortiment ga je aan de slag.

De keuken van Marbon is van alle gemakken voorzien. De bonbonmallen worden gegoten met chocolade alvorens je zelf aan de slag gaat gaat om de ganaches (vullingen) te koken. Voor de vullingen werkt Marbon onder andere graag met verschillend fruit en/of koffie en/of kaneel en/of dadels. Meestal maak je twee aan twee de vullingen klaar om deze later in de mallen te spuiten.

Wil je nog meer weten over het productieproces? Dat kan want tijdens de pauze is er gelegenheid om te kijken naar een video met mooie beelden en uitleg over het proces van boon tot chocolade. Je kunt zien aan foto’s in de keuken van Marbon dat Marielle zelf ook naar diverse cacaoplantages is geweest. Je gaat naar huis na een leerzame en gezellige workshop en met een heerlijk gevulde luxe bonbondoos. Zodat je thuis ook kunt genieten van je handgemaakte bonbons! Vooraf bespreken wat je wensen zijn? Mail ons dan vooral, we staan open voor allerlei ideeën.

Ook kan Marbon al uw chocoladewensen verzorgen op uw bruiloft, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest!


Er is plaats voor maximaal 8 personen in de limousine. Bent u dus met meer personen kunnen we de limousine laten pendelen tussen de begin- en eindlocatie. Let op: Dit kan van invloed zijn op de prijs. Prijzen zijn gebaseerd op 8 personen in de limousine. Bij minder personen, stijgt de p.p prijs.

De limousine kan voor het bovenstaande tarief ingeschakeld worden in Tilburg, Breda, Oisterwijk, Etten-Leur, Oosterhout, Waalwijk, Raamsdonkveer en de meeste dorpen binnen dit gebied.

Bonbon & Chocolade workshop
Limousinerit (2x 30 min)
Min. 6 tot max. 12 personen
Duur workshop: 2 uur
Prijs: €80,00 pp
Locatie: Bavel (Breda)
Inclusief bubbels!
Kinderfeestje? | Sweet 16
Limousinerit (2x 30 min)
Min. 7 tot max. 12 personen
Duur workshop: 1.5 uur
Prijs: €55,00 | €65,00 pp
Locatie: Bavel (Breda)
Inclusief bubbels!
Offerte aanvragen