Gala

Gala arrangement inclusief limousine

Offerte aanvragen

Luxe minibar
Fles bubbels
Geblindeerde ramen voor privacy
Privacyscherm
Flatscreen(s)
Bluetooth entertainmentsysteem
Geweldige muziekinstallatie
RGB Led installatie
Privéchauffeur in pak
Geschikt voor max. 8 personen
Offerte aanvragen

Limousine huren gala

Speciaal voor eindexamengala’s hebben wij een prachtig arrangement opgesteld. Iedereen verdient het om in stijl aan te komen en hoe kan dat beter dan met een limousine?

Als u meer uren wilt afnemen is dat geen probleem, de prijzen hierboven zijn gebaseerd op de minimum afname en zijn zeer compleet. Ook is het mogelijk om non-alcoholische bubbels aan te schaffen en indien mogelijk (18+) zijn alcoholische bubbels/biertjes geen probleem.

Boek dus snel je limousine, want de boekingen voor de gala’s van april t/m juni gaan altijd zeer snel. Voorkom teleurstellingen en contact ons bijtijds. Wist je dat Willem II vaak gala’s organiseert en de wachtrijen daar zeer goed georganiseerd zijn? Houdt wel rekening met lange wachttijden i.v.m. de vele voertuigen!

Het afkopen van het gala wachtrij risico is ook mogelijk in overleg bij boekingen van minimaal 2 uur op locatie! Voor €25,00 extra kunt u het risico op een lange gala rij afkopen. Mocht dit langer duren wordt er geen extra bedrag in rekening gebracht. Altijd duidelijkheid vinden wij belangrijk.


Prijzen zijn incl. 1 uur limousinehuur bestaande uit de ophaalservice om vervolgens aan te sluiten in de galarij (enkel de witte / roze / gouden Lincoln limousine), incl. voorrijkosten, gratis bubbels en 1 ophaal/ 1 eindadres.