Promotievervoer

Promotievervoer

Lincoln limousines 8p

V.a. € 180,00

Hummer Mega Limousine 16p

V.a. € 450,00


PRIJZEN VERSCHILLEN AFHANKELIJK VAN DE IN TOTAAL TE RIJDEN KILOMETERS / UREN.

Bestickering limousines

€ 139,00 / € 199,00


Lincoln 3000mm x 325mm / Hummer 4250mm x 400mm voor beide kanten.
Offerte aanvragen

Echt opvallen met een bestickerde limousine

Promotievervoer nodig? Wilt u als organisatie op een unieke manier opvallen? De limousine kan worden voorzien van uw reclame-uitingen en/of bestickeringen. Ook kunt u onze limousine voor een langere tijd inzetten op beurzen, voor filmopnames en muziekclips of ons “weggeven” als prijs met een speciaal arrangement. Dit alles voor een aantrekkelijk tarief die we speciaal voor u opstellen, uiteraard met een BTW-bon.

Misschien heeft u wel belangrijke gasten of artiesten die u op een gepaste manier wilt ophalen, ook dit behoort tot één van de vele mogelijkheden. Mocht u meerdere limousines nodig hebben, dan kunnen wij u daar ook meehelpen. Momenteel onderhouden we meerdere contacten met bevriende bedrijven, waardoor veel mogelijk is tot wel 20 limousines in identieke topstaat!

Klanten die u zijn voorgegaan zijn onder andere Domino’s, Willem II, Brasserie ‘t Zusje, Sligro, Nickelodeon, EY, Jacks Casino, Tilburg University, Erasmus Universiteit, Omroep Brabant, Omroep Tilburg, de Efteling, Cafe de Philip, Cafe de Thomas, Eurocollege Rotterdam, Helicon Opleidingen en meer!

Offerte aanvragen