Studentenvervoer

Studentenvervoer

Start tarief
(1 uur + 1 uur voorrijtijd)

€ 179,00

Per uur extra

€ 75,00


minimumafname: € 179,00

Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar onze vestiging in Tilburg.
Offerte aanvragen

Studentenvervoer

Ook studenten huren bij Splendeur! Limousines hun limousine. Wij staan midden in het actieve studentenleven en hebben dan ook veel ervaring met het gebruik van onze limousines op lustra, borrels of activiteiten. Ben je als studievereniging opzoek naar een geweldige prijs om weg te geven? Laat ons een mooie cadeaubon maken en verloot deze onder de deelnemers. Of haal die belangrijke spreker voor een seminar even in stijl op met onze limousine. De mogelijkheden zijn ongekend.

Heeft jouw studentenvereniging / dispuut / jaarclub / verband binnenkort een lustrum? Zet meerdere van onze limousines in om jullie naar de locatie te brengen of laat slechts één limousine pendelen voor wat korte ritten. Wat wij momenteel veel doen is de limousine gebruiken op studentenactiviteiten en dat puur voor promotie of het weggeven van arrangementen aan één van jullie gasten. Daarnaast kan de limousine perfect ingezet worden voor gala fotoshoots. Fotografeer de leden naast onze limousine en creëer een unieke foto omgeving. Eventueel kunnen wij een professionele student-fotograaf inzetten die al veel ervaring heeft met diverse gala’s en activiteiten.

Studenten die je voor gingen waren onder andere lid van L.S.V Minerva, T.S.V. Plato, het Januaribal Comité ’14, ’15, ’16, het Bal Masque ’14, dispuut Amendus Amandus, dispuut Omnis Cervisia, dispuut Bommel, S.V. Xenia, Fractie Front, en meer gingen je al voor.

Offerte aanvragen