Limousine huren Ladies Night

Je vriendinnen/collega’s en jij hebben tegelijk allemaal een vrije avond, en willen met zijn alle wat gaan doen. Jullie denken na en komen uit op een gezellig bioscoop avondje, maar komen een Ladies Night tegen. Jullie willen er graag heen, maar willen wel wat extra’s. Jullie willen een limousine huren voor de Ladies Night!

 

Na heel wat websites te hebben gehad valt jullie oog op de website van Splendeur! Limousines en nemen contact op met het bedrijf.

Jullie krijgen een offerte opgestuurd en wat extra informatie.

 

Wat kun je verwachten bij een limousine rit bij Splendeur! Limousines ?

Je wordt opgehaald door een privé chauffeur in pak, die vervolgens de limousine deur voor je open houdt. Ook wordt er een rode loper uitgerold bij aankomst. Aangekomen in de limousine heb je de mogelijkheid om zelf muziek op te zetten, of dat er een cd op wordt gezet met muziek. Je krijgt een fles bubbels, en hebt de mogelijkheid om diverse dranken te drinken. Ook is er een mogelijkheid om eventuele hapjes erbij te bestellen via de website onder het kopje consumpties.

Jullie besluiten te gaan voor dit bedrijf en maken een afspraak op de avond van de eerst volgende ladies night. De rit is gepland, en de kaartjes voor de ladies night zijn binnen.

Door een limousine te huren voor een Ladies Night maak je een chique en onvergetelijke aankomst.

Splendeur! Limousines wenst jullie alvast veel plezier!

 

Indien u waarde hecht aan veiligheid, kwaliteit en passie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over de verschillende limousines, prijzen en andere arrangementen kunt u terecht op onze website: www.splendeur-limousines.nl, mailen naar info@splendeur-limousines.nl of bel ons op: (0)13-2600000

Bedankt voor het lezen!

Team Splendeur! Languit de beste.

Limousine huren tot:

1-8 personen

Vanaf € 179,00

9-16 personen

Vanaf € 449,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen