Limousine huren Soldaat van Oranje

We kennen allemaal Soldaat van Oranje wel, een musical gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Nederlandse verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema, na de boekvorm en de film is er ook een musical gekomen.

De musical ging op 30 oktober 2010 in première in de speciaal voor de voorstelling gebouwde Theater Hangaar op Vliegkamp Valkenburg in Katwijk, maar is tot de dag van vandaag nog razend populair en steeds opnieuw uitverkocht. Ook is Soldaat van Oranje de langstlopende theaterproductie ooit in Nederland.

Veel BN’ers en ons koningshuis is er al geweest, dus veel mensen waren je al voor. Maar stel je eens voor, dat jij net zoals een BN’er of als onze koning(in) in een chique limousine die je kan huren om naar Soldaat van Oranje kan gaan.

Je wordt thuis, of op een andere afgesproken plek opgehaald samen met je vrienden door onze chauffeur en die houdt de deur van de limousine voor jullie geopend. Je hebt diverse dingen die je krijgt, en die je kunt doen in de limousine. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de RGB Led installatie, je kunt zelf je muziek opzetten via je telefoon, je krijgt een fles bubbels, eventueel een rode loper, flatscreen(s), eventuele borrelhapjes, en natuurlijk een privé chauffeur in pak!

Ben je benieuwd wat voor hapjes je allemaal kunt bestellen? Bekijk dan ons arrangement.

Nadat je af bent gezet, en hebt genoten van Soldaat van Oranje worden jullie weer opgehaald door de limousine en worden jullie weer naar huis gebracht.

Dus wil jij een limousine huren voor Soldaat van Oranje?

Dan zit je bij Splendeur! goed, voor eventuele tarieven kun je op onze website kijken.

Indien u waarde hecht aan veiligheid, kwaliteit en passie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over de verschillende limousines, prijzen en andere arrangementen kunt u terecht op onze website: www.splendeur-limousines.nl, mailen naar info@splendeur-limousines.nl of bel ons op: (0)13-2600000

Bedankt voor het lezen!

Team Splendeur! Languit de beste.

Limousine huren tot:

1-8 personen

Vanaf € 179,00

9-16 personen

Vanaf € 449,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen