Limousine huren Vrienden van Amstel Live

Stel je voor, je hebt samen met 7 vrienden kaartjes gekocht voor Vrienden van Amstel Live, maar jullie houden er wel van om in de spotlight te staan…

Jullie gaan brainstormen over hoe jullie naar Vrienden van Amstel Live gaan, en ineens komt iemand met het idee om een limousine te huren om naar Vrienden van Amstel Live te gaan. Iedereen begint te lachen, maar bedenken zich ineens dat dat helemaal niet eens zo’n raar idee is, dus gaan jullie allemaal op zoek naar een website om een limousine te huren om naar Vrienden van Amstel Live te gaan. Je begint met ‘ Limousine huren Vrienden van Amstel Live’.

 

De een is online druk op zoek, en de ander is dol enthousiast en beeld zichzelf al helemaal in hoe jullie in klasse daar aankomen, iedereen zal naar jullie omkijken en zich afvragen waarom jullie met een limousine mogen en kunnen komen. De rode loper, de foto’s die van jullie gemaakt zullen gaan worden door mensen die limousines geweldig vinden, en natuurlijk de foto’s die jullie zelf gaan maken en online kunnen zetten om het vervolgens met jullie overige vrienden te kunnen delen.

 

Uiteindelijk komen jullie terecht op een limousine pagina dankzij de term ‘Limousine huren Vrienden van Amstel Live’ die alles lijkt te hebben, en niet al te duur is. Je neemt contact met ze op, en vraagt een offerte op. Alles verloopt soepel, en de rit is geregeld. Jullie idee om een limousine te huren om naar Vrienden van Amstel Live te gaan wordt werkelijkheid met Splendeur! en de prijzen vinden jullie op de website.

 

 

Hoe gaat het dan precies op de dag zelf?

Op de dag van de Vrienden van Amstel Live zelf staan jullie allemaal te wachten, en worden opgehaald door de chauffeur. Hij of zij houdt de deur voor jullie open en jullie stappen in, het eerste wat jullie opvalt zijn de banken, de bar en de grote schermen. Jullie krijgen te horen dat jullie zelf muziek uit kunnen kiezen en op kunnen zetten, en dat jullie een fles bubbels krijgen.

Als jullie de dag écht goed willen beginnen, hebben jullie ook nog de optie om iets van eten of drinken uit hun arrangement te kiezen.

Jullie maken veel foto’s, en hebben een hele gezellige rit naar de Vrienden van Amstel Live toe. Na de Vrienden van Amstel Live worden jullie weer opgehaald en thuis afgezet door de chauffeur, en spreken nog een lange tijd over de Vrienden van Amstel Live én de limousine rit.

Indien u waarde hecht aan veiligheid, kwaliteit en passie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over de verschillende limousines, prijzen en andere arrangementen kunt u terecht op onze website: www.splendeur-limousines.nl, mailen naar info@splendeur-limousines.nl of bel ons op: (0)13-2600000

Bedankt voor het lezen!

Team Splendeur! Languit de beste.

Limousine huren tot:

1-8 personen

Vanaf € 179,00

9-16 personen

Vanaf € 449,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen