Betalen met Bitcoin

Waarom Bitcoin?

Michael de Vries, de ondernemer achter Splendeur! Limousines, volgt en werkt al langere tijd met de bitcoin. Sinds september 2013 zien wij zeer veel potentie in deze digitale munt op het gebied van gemak, snelheid en lage transactiekosten. Aangezien we nu in de tijd zijn beland dat het populair begint te worden onder bedrijven, zagen wij hier een unieke kans door als eerste in Europa op het gebied van personenvervoer, de bitcoin te accepteren. Door vroeg in te stappen kunnen wij een voorsprong creëren op evt. toekomstige concullega’s en voldoende ervaring op doen waar wij weer ons voordeel mee kunnen behalen in de toekomst.

Daarnaast groeit het aantal bitcoin bezitters die naast speculeren in het verleden ook graag bitcoins spenderen nu de bitcoin stabieler en volwassener is. Door onze acceptatie van bitcoins, kunnen wij vrij snel een nieuwe doelgroep aanspreken en dus meer aanbod creëren qua diensten in de bitcoinmarkt vanuit het personenvervoer.

Onze betalingen worden veilig uitgevoerd via BitMyMoney of via onze iDeal (Mollie) betalingsterminal.

Toekomst Bitcoin

Groots. Vooral het concept cryptocurrency zal een leidende rol gaan spelen in de toekomst. Wij zien het niet als een vervanging voor de euro of dollar, maar als alternatief waarmee digitaal betalen stukken gemakkelijker wordt. Er zijn gigantische ontwikkelingen omtrent sociale media en smartphones, maar de ontwikkelingen rond (internationale) betalingsmogelijkheden zijn achtergebleven waar de bitcoin nu handig op in kan spelen. De snelheid en gemak die bitcoin biedt is ideaal voor de digitale revolutie waar wij ons in bevinden en wij van Splendeur! Limousines kunnen daar op in spelen ten gunste van de klant.

Beginnen met Bitcoins

Maak een wallet aan op Bitmymoney, stort via iDeal uw eerste tegoed en begin met het Bitcoin avontuur!