Hummer huren

Hummer Huren

Start tarief (eerste 2 uren)

€ 450,00

minimumafname: € 450,00

Per uur extra

€ 175,00

Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar onze vestiging in Tilburg.

Voor 8 uur (dagprijs)

Op aanvraag!
Offerte aanvragen
3x Luxe minibar
2 Flessen bubbels
Geblindeerde ramen voor privacy
Privacyscherm
5 Flatscreen(s)
Bluetooth entertainmentsysteem
Geweldige muziekinstallatie
RGB Led installatie
Privéchauffeur in pak
Geschikt voor max. 16 personen
Offerte aanvragen

De Mega, groter vind je het niet.

Hummer huren, werkelijk waar gigantisch. Deze 11 meter lange limousine (de grootste van de Benelux) is geschikt voor maar liefst 16 personen en staat, jawel, op bus kenteken! Voorzien van gigantisch veel luxe is deze Hummer H2 Mega limousine voorzien van mega veel luxe. Wat denkt u van 3 bars, 5 tv’s, airco, lange lederen banken, sfeerverlichting en een sterrenhemel? In Nederland zijn wij van Splendeur! de enige die per limousine meer dan 8 personen mogen vervoeren zonder problemen te krijgen met de verzekering, politie en andere instanties. Deze limousine is voor alle doeleinden goedgekeurd en u gaat veilig op pad.

Uitermate geschikt voor promotie, gala’s, bruiloften en bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Nooit meer beperkt tot 8 personen in de normale limousines, maar eindelijk een limousine voor uw gigantische groep en geniet van onze Hummer H2 Mega limousine. Hummer limousine huren en laat deze mega Hummer vooral eens bestickeren met uw boodschap. Leuk voor verjaardagen, maar ook voor promotiedoeleinden. Veel grote namen (Sidney Samson) en grote bedrijven zijn u al voorgegaan om voor een maximale opvalactie te gaan. Gegarandeerd vele social media berichten, nieuwsberichten bij een goede aanpak van de marketing, wij helpen u er graag mee!

BELANGRIJK: 
Onze Hummer Limousine (grootste limousine van de Benelux) biedt plaats voor maximaal 16 personen en is als enige limousine in de Benelux  door het RDW goedgekeurd als bus voor legaal vervoer van meer dan 8 personen. Let hier goed op i.v.m. de benodigde verzekeringen, vergunningen en gekwalificeerd personeel om problemen te voorkomen.

Valt de Hummer huren buiten uw budget? Dan raden wij u ten zeerste onze witte Lincoln Towncar aan vanaf slechts € 175,00 incl. voorrijkosten!

Vraag nu een offerte aan!