Bruiloft limousine

Bruiloft limousine

Start tarief
(1 uur + 1 uur voorrijtijd)

€ 180,00

Per uur extra

€ 75,00


minimumafname: € 180,00

Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar onze vestiging in Tilburg.
Offerte aanvragen
Bezichtigen en kennismaken?

Bruiloft limousine

Bruiloft dit jaar? Gaat u binnenkort trouwen of misschien zelfs een internationale trouwerij en bent u opzoek naar een geschikte bruiloftsauto / trouwauto / trouwvervoer? Wij rijden op regelmatige basis de meest uiteenlopende bruiloften met 1 of soms wel 4 limousines. Gebruik onze limousine(s) voor uw daggasten, schakel ons in als BOB-vervoer in de avond na het feestje of gebruik hem gewoon voor uzelf als trouwauto.

Wij zorgen voor de aankleding met een trouwboeket op de motorkap, eventueel een rode loper en wij kunnen zelfs afzetpaaltjes en statafels voor u faciliteren. Onze chauffeur volledig in pak draagt graag bij aan uw memorabele dag.

Zorg voor de wauw-factor en laat uw bruiloft van begin tot eind stralen met luxe-vervoer verzorgt door ons. Zelfs voor grotere groepen (tot 35 personen) kunnen wij speciale VIP bussen inzetten, meerdere limousines, ander soort trouwauto’s en meer. Wij zijn graag uw specialist op het gebied van uniek personenvervoer.

Uiteraard kunt u ook voor een kop koffie en bezichtiging bij ons langskomen om persoonlijk kennis te maken en uw dag onvergetelijk te maken. Alle details kunnen we bespreken en we zien u dan ook graag bij ons op kantoor!

Een limousine huren voor uw bruiloft is al mogelijk vanaf € 180,00 incl. voorrijkosten! Lees hieronder meer over de diverse internationale trouwpartijen die wij hebben gereden in Nederland!

Chinese bruiloft
Eritrese bruiloft
Hindoestaanse bruiloft
Marokkaanse bruiloft
Nederlandse bruiloft
Somalische bruiloft
Surinaams bruiloft
Turkse bruiloft
Offerte aanvragen