Taxivervoer

Taxivervoer

Start tarief (eerste uur)

€ 100,00

Per uur extra

€ 75,00

minimumafname: € 175,00
Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar onze vestiging in Tilburg.

Offerte aanvragen

Taxivervoer

Op zoek naar iets anders dan een standaard Mercedes om je naar een feestje te brengen of op te laten halen als ideaal BOB vervoer? Huur een limousine bij Splendeur! Limousines, het meest exclusieve taxibedrijf van Tilburg. Wij werken niet met taximeters, onvriendelijk personeel en een verbod op alcohol. Nee, u boekt ons gemakkelijk vooraf en wij staan op de locatie waar u ons wilt hebben. Duidelijke tarieven vooraf, geen discussies en een altijd vriendelijke chauffeur gekleed in pak waarbij u tijdens de rit geniet van een heerlijke borrel.

Daar kunt u mee aankomen. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen en opleidingen van de KIWA & CBR en opereren conform de ILT, de inspectie Leefomgeving en Transport. Onze ritten worden geregistreerd per boordcomputer en de chauffeur zal dus nimmer vermoeid zijn door overschrijding van zijn/haar rijtijden.

Wij zijn het voordeligst voor de lange ritten, maar ook lokale ritten zijn een ware belevenis doordat wij een geweldige rondrit verzorgen om uw gereserveerde tijd onvergetelijk op te vullen.

U kunt gebruik maken van onze Lincoln Towncar Limousine vanaf slechts € 75,00 per uur of van onze Mercedes S-350 Lang voor slechts € 55,00 per uur. Voor meer informatie raad ik u aan om even een kijkje te nemen in ons wagenpark.

Offerte aanvragen