Mega Hummer Limousine huren

MEGA Hummer Limousine Huren

Start tarief (eerste 2 uren)

€ 450,00

minimumafname: € 450,00

Per uur extra

€ 175,00

Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar onze vestiging in Tilburg.

Voor 8 uur (dagprijs)

Op aanvraag!
Offerte aanvragen
4x Luxe minibar
2 Flessen bubbels
Geblindeerde ramen voor privacy
Privacyscherm
7 Flatscreen(s)
Bluetooth entertainmentsysteem
Apple TV
Laser installatie
Rookmachine (binnenkort)
RGB Led installatie
Privéchauffeur in pak
Geschikt voor max. 16 personen
Offerte aanvragen

Waarom de Mega Hummer Limousine huren?

Mega Hummer Limousine huren, werkelijk waar gigantisch. Deze 11 meter lange limousine (de grootste van Europa) is geschikt voor maar liefst 16 personen en staat, jawel, op bus kenteken! Voorzien van gigantisch veel luxe is deze Hummer H2 Mega limousine voorzien van mega veel luxe. Wat denkt u van 4 bars, 7 tv’s, Apple TV, Bluetooth Entertainmentsysteem, airco, lange lederen banken, sfeerverlichting en een sterrenhemel? In Nederland zijn wij de enige die per limousine meer dan 8 personen mogen vervoeren zonder problemen te krijgen met de verzekering, politie en andere instanties. Deze limousine is voor alle doeleinden goedgekeurd en u gaat veilig op pad.

Uitermate geschikt voor promotie, gala’s, bruiloften en bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Nooit meer beperkt tot 8 personen in de normale limousines, maar eindelijk een limousine voor uw gigantische groep en geniet van onze Hummer H2 Mega limousine. Hummer limousine huren en laat deze mega Hummer vooral eens bestickeren met uw boodschap. Leuk voor verjaardagen, maar ook voor promotiedoeleinden. Veel grote namen (Sidney Samson) en grote bedrijven (Sligro, KPN en meer) zijn u al voorgegaan om voor een maximale opvalactie te gaan. Gegarandeerd vele social media berichten, nieuwsberichten bij een goede aanpak van de marketing, wij helpen u er graag mee!

BELANGRIJK: 
Onze Mega Hummer Limousine (grootste limousine van de Benelux) biedt plaats voor maximaal 16 personen en is als enige limousine in de Benelux  door het RDW goedgekeurd als bus voor legaal vervoer van meer dan 8 personen. Let hier goed op i.v.m. de benodigde verzekeringen, vergunningen en gekwalificeerd personeel om problemen te voorkomen.

Valt de Hummer MEGA Limousine Wit buiten uw budget? Dan raden wij u ten zeerste onze witte Lincoln Towncar aan vanaf slechts € 179,00 incl. voorrijkosten!

Vraag nu een offerte aan!