Roze limousine huren

Roze limousine huren

Start tarief (eerste 2 uren)

€ 180,00

minimumafname: € 180,00

Per uur extra

€ 75,00

Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar onze vestiging in Tilburg.

Voor 8 uur (dagprijs)

€ 550,00
Offerte aanvragen
Luxe minibar
Fles bubbels
Geblindeerde ramen voor privacy
Privacyscherm
Flatscreen(s)
Entertainmentsysteem
Geweldige muziekinstallatie
RGB Led installatie
Privéchauffeur in pak
Geschikt voor max. 8 personen
Offerte aanvragen

Waarvoor een roze limousine huren?

Een roze limousine huren, ga voor een prachtige Lincoln limousine die er werkelijkwaar sprookjesachtig uitziet. Bent u op zoek naar het ideale vervoer voor een kinderfeestje, sweet sixteen, vrijgezellenfeest of een gala? Huur dan deze geweldige roze limousine. Steeds populairder en ideaal voor zowel de vrouwen als de mannen die op zoek zijn naar fout en / of opvallend vervoer!

Deze roze limousine zorgt voor de welbekende “Gooische Vrouwen” ervaring of ga naar de Toppers in deze geweldige limousine. Voorzien van alle luxe, bubbeltjes en je vrienden/vriendinnen, wie wil dat nou niet? Het is mogelijk om met al je vriendinnen naar een prachtig roze Beautypark te gaan waar jij centraal staat. Leuk voor de optimale prinsessenervaring en gegarandeerd onvergetelijk dankzij Splendeur!

De chauffeur komt u ophalen, de rode loper wordt uitgerold en de deur wordt opengehouden voor u als ware VIP. Ervaringen tellen in het leven en deze blijft u zeker voor altijd bij. Al genietend van de heerlijke bubbels (met/zonder alcohol), geweldige muziek en een prachtige lichtshow brengen wij u graag naar uw gewenste locatie! Uiteraard kunt u ook uw eigen muziek afspelen via onze Bluetooth entertainmentsystemen. Ideaal als u uw eigen Spotify afspeellijsten heeft.

Prijzen

Dit alles is al mogelijk vanaf € 180,00 all-inclusive, , vraag een offerte aan voor meer informatie of bel ons op 085-0685538. Toch een andere limousine huren? Kijk dan naar ons wagenpark en maak een keuze uit onze prachtige limousines.