Offerte aanvragen

Heb je altijd al willen ervaren en willen weten hoe het is om een limousine te huren om naar de Tilburgse Kermis te gaan?

Splendeur! geeft je nu de mogelijkheid om als een echte VIP naar de Tilburgse kermis te gaan, je wordt afgezet met een limousine tot aan de Schouwburg en wordt daar ook weer opgehaald. Je kunt samen met vrienden als een echte VIP de Tilburgse kermis betreden nadat je bent afgezet door de limousine, om vervolgens weer door een limousine opgehaald te worden.

Lijkt het jou leuk om een limousine te huren om naar de Tilburgse kermis te gaan die vol gezelligheid zit, waarin je je eigen muziek op kunt zetten en een fles bubbels krijgt?

Bekijk dan de tarieven voor een limousine die je kunt huren om naar de Tilburgse kermis te gaan.

En wil je de dag nog beter beginnen, door wat extra’s in de limousine te kunnen beleven? Dan heb je nog altijd de mogelijkheid om te lunchen in de limousine voordat je naar de Schouwburg wordt gebracht!

Tijdens de limo lunch krijg je heerlijke broodjes en drankjes. In samenwerking met Perron13 zetten wij een heerlijke lunch neer voor u en uw vrienden of gasten. Geniet van twee heerlijk belegde luxebroodjes die op de dag zelf vers zijn bereid met op de achtergrond een rustgevend muziekje en een fijne zitting tot aan uw eindbestemming.

Indien u waarde hecht aan veiligheid, kwaliteit en passie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over de verschillende limousines, prijzen en andere arrangementen kunt u terecht op onze website: www.splendeur-limousines.nl, mailen naar info@splendeur-limousines.nl of bel ons op: (0)13-2600000

Bedankt voor het lezen!

Chatten
1
Limousine huren?
Vragen over onze limousineservice? Stuur ons nu een appje en we reageren zo snel mogelijk.